Autószerviz A-Z

Az általunk beépített alkatrészekre egy év gyártói garancia érvényesíthető, munkánkra pedig fél év garanciát vállalunk. Az autójavítás szinte minden területén nagy tapasztalattal rendelkezünk, forduljon hozzánk bizalommal bármilyen gondja is akadt autójával. 


SZOLGÁLTATÁSAINK

Olajcsere

Az Ön járművébe kizárólag járműve motorjának megfelelő, jó minőségű motorolaj kerül.  A szakszerű olajcserének minden esetben része az olajszűrő csere is.

Gumiszerelés, defekt javítás

Vállaljuk a gumiabroncsok cseréjét, centírozását és defekt javítását rövid várakozási idővel.
Személyautók, terepjárók, crossoverek, kisteherutók, teherautók és motorkerékpárok teljeskörű gumiszerelése.

Műszaki vizsga előkészítés, vizsgáztatás

Önnek gond, nekünk rutin. Szolgáltatásunk tartalmazza az autója teljes átvizsgálását és a teljeskörű ügyintézést.

Fékrendszer átvizsgálás és javítás

Gondoskodunk a fékrendszer teljes átvizsgálásáról, szükség esetén javításáról – fékbetétek, féktárcsák cseréje, fékfolyadék állapota és mennyisége. Ellenőrizzük a segítőrendszerek (ABS, ESP, ASR) működését is. 

Futómű ellenőrzés és javítás

A futómű ellenőrzésekor számos szempontot vizsgálunk. Ilyenek például a lengéscsillapítás, kerékdőlés, kereket felfüggesztése és a kerekek összetartása. Probléma esetén elvégezzük a szükséges javításokat és cseréljük a meghibásodott alkatrészeket.


TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

Gépjármű diagnosztika 

Gépjármű diagnosztika segítségével kinyerjük autója összes adatát és kielemezzük a vezérlőegységek adatait., ami segít megállapítani a gépjármű általános műszaki állapotát.

Kipufogórendszer diagnosztika és javítás

Ellenőrizzük a károsanyag-kibocsátást ,  a kipufogórendszer üzemi hőmérsékletét, valamint a többi rész (dob, csövek, tömítések)műszaki állapotát. Megvizsgáljuk a lambda-szondát és a katalizátort, szükség esetén kitisztítjuk az EGR-szelepet. 

Vezérlés, motor felújítás

Ellenőrizzük a vezérműszíjat, feszítőgörgőket és vezérlőgörgőt, szükség esetén cseréljük. Vállaljuk a motor teljes felújítását, generálozását is.

Kisteherautó szerviz, karbantartás és műszaki vizsgáztatás

Autószervizünkben vállaljuk a kistehergépjárművek karbantartását, eseti meghibásodásainak javítását és műszaki vizsgáztatását

Befecskendező rendszer ellenőrzése és javítása

Ellenőrizzük a járműve levegőellátását, az üzemanyag befecskendezési rendszert, valamint a kipufogógáz káros anyag összetevőit és szükség esetén gondoskodunk a javításukról.

Kuplungrendszer javítása és cseréje

Átvizsgáljuk kuplungrendszerét, beállítjuk a holtjátékot. Vállaljuk a meghibásodott alkatrészek cseréjét és komplett kuplung rendszer cserét is.